Категорії Інформація
Каси Додати подію
Золоте теля
29 березня - 07 квітня 2024

Золоте теля

Ціна: 100-400 грн

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Золоте теля"

Тривалість події — 110 хвилин.
29 бер., пʼятниця
07 квіт., неділя

Про подію

"Золоте теля" в Одесі

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного запрошує на спектакль за мотивами знаменитого твору І. Ільфа та Є. Петрова "Золоте теля" в Одесі в постановці відомого режисера Максима Голенка. Немає на даний момент в житті "великого комбінатора" нічого більш спокусливого, ніж цілий мільйон радянських рублів. Але, звичайно, цей заповітний мільйон якогось "підпільного мільйонера" Олександра Корейко треба ще дістати.

Дістати, та ще й розділити зі своїми подільниками: Шурою Балагановим, старим авантюристом Михайлом Паніковским і водієм Адамом Козлевичем. Втім, нашого безжурного шахрая Остапа Бендера успіх цього сумнівного заходу не турбує, адже йому відомі кілька сотень "порівняно чесних" способів знайти бажане багатство. А там можна і змотувати вудки і осісти де-небудь в Ріо-де-Жанейро.

Театральна авантюра на дві дії

Події роману розгортаються у вигаданому місті Чорноморськ, в якому кожен житель легко впізнає рідну Одесу. Крім всім відомих знаменитих комедійних персонажів, глядачів інсценування чекає зустріч з авторами гумористичного шедевра на сцені. Так-так, ви не помилилися, творці тексту існують на нашій сцені разом зі своїми героями.

Щоб потрапити на постанову за романом знаменитих одеситів "Золоте теля" в Одесі, купуйте квитки у нас на сайті і в касах міста. Ще більше авантюрних пригод і вистав в афіші Одеси завжди можна подивитися на нашому сайті.

На яку авантюрно-іронічну комедію піти з друзями в Одесі? Спектакль за мотивами знаменитого роману Ільфа та Є. Петрова "Золоте теля"!

  1. Нестаріючий шедевр в основі постановки
  2. Істинно одеський гумор і місцевий колорит
  3. Персонажі авторів теж побувають на сцені
  • За романом Іллі Ільфа і Євгена Петрова
  • Автор інсценізації: Олексій Дорічевский
  • Режисер-постановник: Максим Голенко
  • Художниця: Юлія Заулична
  • Музичне оформлення: Вадим Бессараб
  • Тривалість - 2 год. 20 хв.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код