Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВЕСНА НА МАДАГАСКАРІ
05 березня 2023

ВЕСНА НА МАДАГАСКАРІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Hotel Gagarinn
м. Одеса, Гагарінське Плато 5Б

Про подію

Масштабна вечірка для дітей "Весна на Мадагаскарі" в Одесі

Веселі персонажі з відомого мультика "Мадагаскар" запрошують дітей Одеси на запальну вечірку у Hotel Gagarinn 5 березня.

Це буде яскрава подія, яка подарує безліч радості та посмішок дітям. Особливо вона сподобається хлопчикам та дівчаткам молодшого віку, від 3 до 6 років. 

Що може бути кращим таких веселощів? Тому, шановні батьки, пропонуємо вам вже зараз подумати про дозвілля вашої дитини та купити квитки на захід. 

Більше яскравих дитячих подій в Одесі подивитися можна на афіші сайту. 

Чому варто сходити на "Весна на Мадагаскарі"?  

Будь-яка дитяча вистава чи вечірка не буде такою веселою, якщо на ній відсутні герої улюблених казок. Та цього весняного дня малечу зустрінуть звірята з острова Мадагаскар - Алекс, Мартін, Шкіпер та сам король Джуліан. Крім того, своєю присутністю гостей порадує смішна Клоунеса. 

Кожен з них придумав для дітей щось своє. Наприклад, король Джуліан влаштує справжнісіньке шоу з мильних бульбашок, а Мартін буде з вами танцювати, Алекс підготував безліч цікавих завдань, а Шкіпер розкриє секрети джунглів.  

Та найголовніше, ці звірята зовсім не люблять нудьгувати та й вам цього не дозволять. Тому приготуйтесь до веселого, спортивного та шаленого відпочинку. До зустрічі. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код