Категорії Інформація
Каси Додати подію
Триб’ют Шоу Адріана Челентано
05 березня 2022

Триб’ют Шоу Адріана Челентано

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Триб'ют-шоу Адріано Челентано в Одесі!

5 березня 2022 року в Обласній філармонії відбудеться неймовірне триб'ют-шоу знаменитої італійської зірки музичної сцени та кінематографа Адріано Челентано в Одесі від його невідмінного двійника Адольфо Себастьяні та триб'ют-групи співака Lui e gli Amici del.

Чарівний життєрадісний і багатоликий Адріано Челентано вже довгі роки володіє думами і серцями відразу кількох поколінь представниць прекрасної половини людства. А для сильної половини він є справжнім еталоном самоіронії та беззмінним зразком для наслідування. Його любили і старі і малі в минулому столітті, від нього всі божеволіють і зараз. Фільми за його участю давно стали класикою, а платівки зникали з прилавків та звучали чи не з кожного вікна. Він справжня ікона на стику двох тисячоліть, а цим можуть похвалитися лише одиниці.

Триб'ют-концерт у виконанні Адольфо Себатьяні

Зірка вже довгі роки не з'являється з концертами за межами рідної країни, але це не означає, що ми позбавлені можливості насолодитися його чудовими хітами та чарівністю. Завдяки таланту унікального артиста Adolfo Sebastiani, який настільки віртуозно вміє перетворюватися на улюбленця світової публіки, що сам маестро одного разу визнав у ньому себе. На концерті прозвучать знамениті хіти легендарного Adriano Celentano у виконанні Адольфо Себастьяні та топового світового триб'ют-колективу італійського артиста Lui e gli Amici del Re.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на триб'ют-шоу Адріано Челентано в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Багато інших чудових концертів в афіші Одеси чекають на нових глядачів в анонсах на сайті Контрамарки.

На який концерт покликати коханих жінок в Одесі? Концерт хітів Adriano Celentano від його визнаного двійника Адольфо Себастьяні!

  1. Найкращі композиції виконавця
  2. Багато хорошої музики та веселощів
  3. Харизма та чарівність Челентано
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код