Категорії Інформація
Каси Додати подію
Три Легенды
29 липня 2021

Три Легенды

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

Триб’ют шоу “Три легенди” в Одесі!

29 липня 2021 року у Літньому театрі “GORSAD” відбудеться прем’єра триб’ют шоу “Три легенди” в Одесі у виконанні неперевершеного Аніса! Лише фіналіст шоу “Голос країни” та екс-вокаліст гурту “Скрябін” здатен виконати вокальні партії одразу трьох світових музичних легенд! У цей вечір на вас чекають неперевершені пісні Joe Cocker (Джо Кокера), Elton Jonh (Елтона Джона) та Freddie Mercury (Фредді Мерк’юрі). Хіба цим виконавцям потрібна якась реклама?

Концерт фіналіста “Голос країни”

Аніс Еттаєб - відомий співак і фронтмен шоу “Павароті і друзі”. Екзотичне прізвище дісталося йому від батька, який родом з Тунісу. Але сам співак постійно проживає у Львові,  рідному місті мами. Він давно знайшов своїх прихильників в Україні і полонив чимало сердець своїм чарівним співом.

“Три легенди” - новий проект артиста, який подарує усім присутнім неймовірні емоції. Виступ відбудеться у супроводі гурту “Cover Jam”.  Найкращий вечір у Міському саду для всіх одеситів та гостей міста!

Щоб потрапити на триб’ют шоу “Три легенди” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в Міському саду шукайте в нашій афіші Одеси.

Куди запросити дівчину Одесі? На триб’ют шоу “Три легенди”!

  1. Професійне виконання від харизматичного співака
  2. Кращі пісні від легендарних виконавців
  3. Романтичний вечір у Міському саду
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код