Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 січня 2022

Тітка Чарлея

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

"Тітка Чарлея" в Одесі

У Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбудеться показ адаптації всім знайомої комедійної п'єси «Тітка Чарлея» в Одесі драматурга Б.Томаса. Представлять глядачам цей спектакль актори театру Музкомедії. Еталонна комедія положень і авантюра з перевтіленням чоловіка в знамениту «тітоньку з Бразилії». Що може спонукати на це одного з героїв? Дружба, молодість і непроста ситуація. Звичайно ж, в основі всього лежать романтичні почуття. Сюжет знайомий, посил зрозумілий, гумор пронизує кожну дію. Чудовий привід пережити знову романтику і захват, веселощі і тривогу за наших героїв.

Музична п'єса на дві дії

Романтичним пригодам  юних і безтурботних Еріка Чеснея і Чарлея Вайкена, що втягнули в затію з перевдяганням свого приятеля Френкерта Бабберлі, англійці аплодували ще з часів кінця 19-го століття. Авторами даної всім звичної адаптації для нашого глядача є Ю. Хмельницький і Р. Рождественський. Музика і гарний настрій, позачасові цитати і всім зрозумілі «делікатні» ситуації, - все це чекає на вас в Літньому театрі.

Щоб потрапити на виставу "Тітка Чарлея" в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше вистав у театрі "GORSAD" шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з родиною ввечері 26 липня в Одесі? «Тітка Чарлея» буде відмінним вибором:

  1. Затишний майданчик на свіжому повітрі
  2. Іронія і фірмовий англійський гумор
  3. Заслужені артисти і живий звук
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код