Категорії Інформація
Каси Додати подію
Тільки твоя
28 липня 2021

Тільки твоя

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

“Тільки твоя” в Одесі!

28 липня 2021 року в Літньому театрі в міському саду відбудеться романтична театральна вистава “Тільки твоя” в Одесі! Одна жінка і три чоловіки в її житті. Зараз вони у минулому, і героїня чекає на нове кохання. Він ось-ось прийде на романтичну вечерю. Нові почуття, нові сподівання. А зараз вона накриває на стіл і згадує минуле. Пол - її перше юнацьке кохання та перший чоловік. Джек - її одружений коханець, а ще режисер за професією. Тому поруч його майже не було. То на роботі, то з родиною. Лише уривчасті зустрічі потайки від усіх. Здавалося, що з Джорджом все точно вдасться. Він був ідеальний. Він освідчився, у них була справжня родина. Старий і нудний Джордж.

Романтична комедійна вистава

Але чого хотіла вона сама? Дівчина. Коханка. Дружина. Чи був із нею той самий чоловік? Чи була вона єдиною, прийнятою і коханою з усіма своїми вадами і страхами? Чи знайде вона такого чоловіка на все життя? А може, він ось-ось постукає у двері?

Літній театр "Міський сад" гостинно відкриває двері для всіх городян і гостей міста і запрошує на театральні вистави під відкритим небом! Нова довгоочікувана локація! Вистава театральної агенції ТЕ-АРТ. Щоб потрапити на виставу “Тільки твоя” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще вистав у театрі Gorsad шукайте в афіші на нашому сайті.

Вистава йде російською мовою. 

Куди піти в Одесі? На виставу “Тільки твоя” в Літньому театрі “Горсад”!

  1. Вистава на чистому повітрі
  2. Відомі українські актори
  3. Легка приємна комедія
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код