Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 серпня 2020

Theater evening. Ballet

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Itaka beach club
м. Одеса, пляж Аркадія, 4

Про подію

"Theater evening. Ballet" в Одесі

24 серпня о 20:00 на березі Чорного моря на легендарній концертній арені Одеси в пляжному комплексі ITAKA відбудеться вечір Неаполітанської музики і класичного балету.

В рамках вечора у гостей буде унікальна можливість побачити найкращі фрагменти з легендарних балетів і постановок у виконанні провідних артистів балету, а також почути великі класичні композиції у виконанні кращого оперного співака України Андрія Романенко голос якого, багато критики зі світу Опери називають «Розкішним»

Вас чекають найяскравіші фрагменти з легендарних постановок балету Кармен-сюїта, хореографа Альберто Алонсо, поставлений на основі опери Жоржа Бізе «Кармен», за мотивами новели Проспера Меріме.

Лускунчик, лібрето Маріуса Петіпа за мотивами казки Гофмана «Лускунчик і мишачий король, музика Петра Чайковського. Лебедине озеро в постановці Маріуса Петіпа.

Адажіо з балету «Дон Кіхот» хореограф Маріуса Петіпа, музика композитора Людвіга Мінкуса, за романом всесвітньо відомого іспанського письменника Мігеля Сервантеса «Хитромудрий ідальго Дон Кіхот Ламанчський»

Безсмертний балет «Лебедине озеро», був написаний Петром Іллічем Чайковським більше 130 років. А також, фрагмент з балету «Весілля Фігаро» танець Марцеліни - дивною ключниці балет поставлений хореографом Віктором Яременко на музику однойменної опери Вольфганга Амадея Моцарта складно повірити, що в образі Марцеліни - танцівник, який так органічно відчуває себе "на пуантах", блискуче виконуючи варіацію і найскладніші елементи жіночого танцю. А головне - завдяки яскравій комічної складової створює образ якоїсь манірної кумасі.

Вечір, який залишиться в пам'яті надовго не тільки в серцях шанувальників класичного балету, а й у покоління Generation Z.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код