Категорії Інформація
Каси Додати подію
TamerlanAlena
01 жовтня 2021

TamerlanAlena

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

QUEEN ODESSA
вул. Посмітного, 1

Про подію

TamerlanAlena в Одесі!

1 жовтня 2021 року в просторі ресторанного комплексу Queen Odessa для вас виступає знаменитий R'n'B дует TAMERLANALENA в Одесі! Легендарні українські хітмейкери вже багато років дарують меломанам не тільки відмінні музичні треки, але і записують відеокліпи, перегляди яких на відеохостингу YouTube часто долають мільйонні позначки. Навіть обережна кіностудія Universal швидко розпізнала висхідних зірок і вже через рік після створення дуету запросила їх в США на зйомки кліпу першого забійного хіта "Хочу с тобой".

Відкриття нового сезону в QUEEN ODESSA

Тамерлан та Альона, які йдуть рука об руку і в житті, давно завоювали серця не тільки української, а й закордонної публіки своїми ритмічними і романтичними композиціями. Стартовий студійний альбом колективу вже зміг виграти премію MusicBox в номінації "Кращий альбом", а сам R'n'B дует виступав здобувачем в номінації "Краща група року" премії журналу Viva! Вони дарують вам танець, вони дарують вам справжні почуття, а в цей вечір подарують ще і живе виконання.

Щоб потрапити на концерт TamerlanAlena в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Безліч інших концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Куди піти потанцювати зі своєю парою в Одесі? На концерт TAMERLAN ALENA!

  1. Провести чудовий вечір разом
  2. Почути знайомі хіти наживо
  3. Порухатись

ТамерланАлена пісні:

  • “Ты только мой”
  • “Давай полетаем”
  • “Держи меня”
  • “Потоки ветра”
  • “Давай поговорим”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код