Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 листопада 2023

"Долі"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

"Долі" в Одесі!

Національний академічний театр опери та балету запрошує глядачів на авторський балет "Долі" в Одесі. Сміливий експеримент театру заслуговує на звання самостійного свіжого жанру у світі сучасного балетного мистецтва. Його навіть можна з повним правом позначити, як “документальний балет”. Чому? Та тому що постановка спирається на реальні події: у ній використано історії наших з вами сучасників. Їм довелося зіткнутися зі справжнім викликом, коли лінію їхнього життя перетнула свідомо непереборна сила. Ім'я цій силі – Доля.

Балет на дві дії

Чи є у нас вибір у потоці подій, що змінюють одна одну? Чи ми лише безпорадні тріски, які захоплює вздовж течії життя те, що зазвичай називають Фатумом, Долею? Ця вистава не дає глядачеві однозначних відповідей, а просто запрошує до самостійної рефлексії та пошуку. Як можна приборкати власну долю, чи існують для цього перевірені рішення? І чи варте воно того? Вирішувати лише нашому глядачеві.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на експериментальний балет "Долі" в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Якщо ви любите театр, то ми маємо ще багато свіжих та незвичайних музично-театральних постановок в афіші Одеси. Просто перегортайте нашу стрічку на Контрамарці.

На який сучасний балет варто завітати до Одеси? Вистава "Долі" від театру опери та балету!

  1. Сучасні хореографічні рішення
  2. Заснована на реальності сюжетна лінія
  3. Філігранне виконання артистами балету

Авторська хореографія балету вирішена у сучасній полістилістичній манері з використанням різних танцювальних технік та елементів пантоміми.

Автор лібрето та хореограф-постановник - Сергій Кон

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код