Категорії Інформація
Каси Додати подію
Stee Downs
28 липня 2018

Stee Downs

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Comfort beach-club «Пляжник»
м. Одеса, 13-а станція Великого Фонтану

Про подію

Сті Даунс (Stee Downes) - чи не найпопулярніший вокаліст на сучасній хаус-сцені. Музикант, композитор, діджей, електронний продюсер - його талант також безмежний, як і любов до його композиціям мільйонів шанувальників у всьому світі. У 2011 році він по-справжньому голосно заявив про себе - світ побачив хіт-сингл «Want You In My Soul», записаний Сти спільно з відомим німецьким дип-хаус продюсером Lovebirds. Реліз вмить очолив відразу кілька чартів Beatport і Traxsource, де знаходився в цілому більше 10 тижнів. Що й казати про реакцію танцполів: «Want You In My Soul» до сих пір звучить в більшості клубів від Токіо до Нью-Йорка.

І вже потім усім стало відомо, що Сти Даунс - це хлопець з Дубліна, який переїхав в Амстердам в надії домогтися в музиці тих же висот, що і його кумири - Джордж Бенсон і Стіві Уандер. І, виявляється, у вузьких колах шанувальників нео-соулу його ім'я вже давно на слуху - всьому виною розкішний дебютний альбом «All In A Day», що вийшов в 2008-му на культовому лейблі проекту Jazzanova - Sonar Kollektiv.

В останні два роки Сти встиг записати просто немислиме кількість танцювальних хітів за участю кращих хаус-продюсерів Європи. Проект Fur Coat сподобався йому на роботу над синглом «Going Nowhere», який став одним з найяскравіших релізів року головного на сьогоднішній хаус-сцені лейбла Crosstown Rebels. З такої нагоди, бос лейбла Даміан Лазарус запросив Сти Даунса виступити на своєму грандіозний Шоукейс на Зимовій Конференції в Маямі в компанії з Maceo Plex, Art Department, Subb-An, Ellen Alien.

Далі були гімни «Last Chance» і «Love Can not Break You Down» спільно з дуетом Kruse & Nurnberg, колаборація з Audiojack на лейблі 2020 Vision, вдале камео на дебютному альбомі Маріо Басанова і довгий список фьючеринги в релізах Rambla Boys, Alex Justino , Thomaz Krauze, NTFO, BTK, Soul Button, Motor City Drum Ensemble, Jay West, Johnwaynes, Dublex Inc., Diesler, Kyodai, Ed Eustace, Nicholas.

Прямо зараз Сти Даунс закінчує роботу над своїм другим альбомом, записаним за участю великої кількості запрошених зірок.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код