Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 серпня 2021

Слава Комісаренко (Одеса)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Зелений театр
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34 (ЦПКіВ ім. Т.Г. Шевченка)

Про подію

Слава Комісаренко в Одесі!

24 серпня 2021 року в Зеленому театрі відбудеться виступ відомого стендап-коміка Слави Комісаренка в Одесі! Ми переконані, що це найкращий спосіб відсвяткувати День Незалежності України. Адже разом зі Славою у цей вечір ви побачите спеціального гостя - переможця української “Ліги Сміху” Андрія Колмачевського. Тому на вас чекає дійсно святковий, м'який, але п'янкий коктейль гумору.

STAND UP в Зеленому театрі

Про що жартує Слава Комісаренко? Про життя, що його оточує. Про свої стосунки, родину, роботу. Про те, що є у кожного з нас. Можливо, саме тому його жарти такі щирі і безкінечно смішні, а сам комік - бажаний гість на будь-якій сцені. У його діалогах з залом немає агресії та напору. Але саме це робить виступи стендапера особливо камерними. Так, неначе це просто дружня розмова, наповнена самоіронією та взаєморозумінням.

Підтримати цей настрій здатен і Андрій Колмачевський. Дуже делікатна, часом стримана, подача. Але мить - і зал здригається від сміху, поки Андрій незворушно дивиться на всіх зі сцени. Життя непередбачуване, життя смішне, а де ще добре посміятися, як не в Одесі!

Щоб потрапити на концерт Слави Комісаренка в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код