Категорії Інформація
Каси Додати подію
Співаючі скрипки
16 вересня 2021

Співаючі скрипки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

"Співаючі скрипки" в Одесі!

16 вересня 2021 року в Одеському Національному академічному театрі опери та балету відбудеться концерт "Співаючі скрипки".

До уваги глядача будуть представлені три музичних твори у виконанні трьох віртуозних скрипалів. Першим прозвучить 4-й концерт Нікколо Паганіні. Цей твір рідко виконується на сцені в силу його складності.

Запорука успішного виконання 4-го концерту Паганіні - віртуозність скрипаля і супроводжуючого його оркестру. Професор Томас Крістіан і Національний одеський філармонічний оркестр виконають для вас концерт, написаний геніальний італійським музикантом. Не пропустіть цю унікальну можливість почути геніальний твір в живому виконанні!

Далі буде виконана сюїта Ернеста Блоха "Баал-Шем". Не останнє місце в творчості цього композитора займає обробка старовинної єврейської музики. Професор Лондонського королівського музичного коледжу Анні Шнарх виконає для вас це оригінальний твір.

Скрипалі-віртуози в Одесі

У третій частині програми прозвучить П'ятий концерт Анрі В’єтана у виконанні Іллі Калера. Радянський і американський скрипаль, що  нині викладає в інституті Клівленда,  закриє цей прекрасний вечір музики.

Три великих твори - три геніальних скрипаля на одній сцені! Щоб потрапити на концерт "Співаючі скрипки" в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте у нас на сайті.

Де послухати класичну музику в Одесі? На концерті "Співаючі скрипки"!

  1. Скрипалі-віртуози зі світовим ім'ям.
  2. Рідко виконувані класичні твори.
  3. Національний одеський філармонічний оркестр.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код