Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 лютого 2022

Смішна академія

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

"Смішна академія" в Одесі!

На сцені Театру на Чайній відбудеться постановка вистави "Смішна академія" в Одесі. В основі сюжету - сатирична п'єса драматурга з Країни сонця, що сходить, Кокі Мітані «Академія сміху». Йтиметься про різні підходи до творчості старої та нової школи театру. В ту саму мить те, що обмежує одного з героїв вистави, може розкрити весь потенціал творчості для чужого свободи прямолінійного персонажа.

Комедія з елементами драми

Автор чергової комедії змушений отримати схвалення театрального цензора, до  якого йде на уклін зі своїм твором. Однак він зустрічає повне нерозуміння з боку закостенілого і впертого слуги традицій. То ця сцена не збігається з канонами, то стосунки героїв можуть спричинити непотрібні питання. Здається, що в результаті безглуздих коректур у сюжеті драматурга, на світ повинен з'явитися монстр. Але несподівано один із героїв відкриває для себе неймовірний простір театру.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на комедійну притчу "Смішна академія" в Одесі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато найцікавіших театральних постановок в афіші Одеси чекають на своїх гостей на нашому сайті.

На яку сучасну бурхливу комедію зі змістом сходити в Одесі? На спектакль "Смішна академія"!

  1. П'єса іронічного японського автора
  2. Несподівані дотепні повороти
  3. Відмінний гумор із сумним підтекстом
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код