Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сергій Бабкін - Лос Анджелес
04 червня 2022

Сергій Бабкін - Лос Анджелес

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

The Teragram Ballroom
1234 W 7th St, Los Angeles, CA

Про подію

Сергій Бабкін – український музикант, автор та виконавець власних пісень, актор, тренер-переможець проєкту "Голос країни-8", учасник популярного гурту 5'nizza (П'ятниця).

МАГІЯ БУКВ І МУЗИКИ СЕРГІЯ БАБКІНА:

«Тук-тук», «Забери», «Солдат», «#пробач», «#але», «Привіт, Бог», «Де б я» – всі ці та безліч інших пісень стали хітами й дуже полюбилися слухачам. Бокожна його композиція – розмова з другом. Щира та дуже інтимна, без масок та удавань.
Сергій Бабкін вважається одним із найталановитіших, відвертих та харизматичних українських артистів. 13 альбомів, безліч неймовірних кліпів, участь у масштабних українських ТВ-шоу та акторська робота у кіно, незліченні номінації та перемоги у топових українських преміях: Yuna, “Золота Жар-птиця", M1 Music Awards, "VIVA! Найкрасивіші" та інші.

Відверта прихильність та любов публіки робить творчість Бабкіна тільки якіснішою та сильнішою. З кожним днем.
Сергій Бабкін – головний романтик української сцени, співак та музикант запланував тур містами Північної Америки на підтримку України! Зібрані гроші будуть направлені на благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine та на потреби національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий медичний шпиталь", що потребує закупівлі реанімаційного обладнання.

За словами керівництва медичної установи, щомісячно таке новітнє обладнання зможе врятувати близько 500 життів наших захисників та громадянських, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

Вже у червні! Підтримаємо Україну РАЗОМ!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код