Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 листопада 2020

Розмови чоловіків середнього віку

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

Квартет І в Одесі

17 листопада Квартет І зіграє такий довгоочікуваний всіма глядачами Одеси спектакль «Розмови чоловіків середнього віку».

Четверо чоловіків говорять на сцені саме про те, що їх цікавить і саме те, що вони про це насправді думають. Не вигадані персонажі думають - вони самі. Про відносини з жінками, про незадоволені амбіції, про голлівудському кіно, про зради, про ось тільки що (по відчуттях) закінчився дитинстві, про помилковий пафосі, про наближення старості. Зал сидить, затамувавши подих - боїться пропустити хоч слово. Схоже, кожному з присутніх в залі є що додати від себе в цю нескінченну низку історій про взаємні чоловічих і жіночих підлість, про «кривий жіночу логіку» і про фальші в житті і в мистецтві.

«Почавши працювати над цим спектаклем, ми дуже швидко зрозуміли, що взагалі не знаємо, про що він повинен бути ... Ніякі думки про сюжет або героїв в голови не приходили, тому ми сиділи і розмовляли. Просто розмовляли про речі, які хвилюють чоловіків середнього віку, - а було нам тоді, як раз, по 35-38 років.

А що хвилює чоловіків в цьому віці?

В першу чергу, звичайно, жінки.

Потім - робота, гроші, успіх, популярність (це - якщо працюєш в шоу-бізнесі, а ми, адже, саме в ньому і працюємо), заздрість до більш удачливим колегам, ровесникам, друзям ... да, взагалі, - до всіх більш удачливим ... але найбільше, звичайно, жінки. »

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код