Категорії Інформація
Каси Додати подію
08 березня 2022

РОМЕО І ДЖУЛЬЄТТА. Катерина КУХАР та Олександр СТОЯНОВ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

“Ромео та Джульєтта” в Одесі!

8 березня 2022 року Національний академічний театр опери та балету запрошує гостей на балет “Ромео та Джульєтта” за участю знаменитого дуету Катерини Кухар та Олександра Стоянова в Одесі. Хто з нас не чув про знамениту трагедію геніального В. Шекспіра, яка оспівувала чисте кохання двох молодих сердець. Сила та вплив цього твору були настільки великі, що навіть відомий радянський композитор С. Прокоф'єв не зміг утриматись і один із своїх семи балетів присвятив саме цьому шедевру. І ми все ще можемо торкнутися цієї трагічної історії через його музику та пластику танцюристів балету, головні ролі в якому виконає одна з найкращих балетних пар у Європі - Олександр Стоянов та Катерина Кухар.

Балет за участю Катерини Кухар та Олександра Стоянова

Те, що знаменита “сумна повість” неодноразово була основою творів найрізноманітніших напрямів і жанрів мистецтва, невипадковий історичний факт. Звісно, музично-театральні жанри не могли лишатися осторонь. Особливим визнанням у XX столітті користувався класичний балет на музику С. Прокоф'єва за лібрето Л. Лавровського. А на початку поточного сторіччя знаменитий український хореограф Валерій Ковтун познайомив столичну публіку зі своєю адаптацією та постановкою вистави. Взявши за основу початкове лібрето, київський балетмейстер посилив емоційну складову та точність у пантомімі, малюнку та пластиці танцю артистів. Драматизм подій та деталі почуттів героїв стали чіткіше передаватися глядачеві та відчувалися гостріше.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на балет “Ромео та Джульєтта” за участю Катерини Кухар та Олександра Стоянова в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте у нас на сайті.

На який класичний балет піти парі на День усіх закоханих в Одесі? На постановку В. Ковтуна "Ромео та Джульєтта"!

  1. П'єса найвідомішого драматурга
  2. Музика знаменитого композитора
  3. Справжній балет та вічна класика
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код