Категорії Інформація
Каси Додати подію
QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС!
29 червня 2022

QUEEN SHOW. Starring Marc Martel. НА БІС!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

Queen Show та Марк Мартел в Одесі!

29 червня 2022 року в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбудеться концерт Марка Мартела із Queen Show!

Вокальний двійник Фредді Мерк'юрі вже виступав в Україні із цією програмою. Концерт вийшов настільки вражаючим, що саме шанувальники культового рок-колективу атакували організаторів проханнями повторити виступ знову. І це буде абсолютно за межами можливого! Вражаюча схожість голосів двох виконавців, близькі манери поведінки на сцені та співочі прийоми вокалістів викликають мимовільні мурашки і справляють враження, ніби фронтмен Queeп повернувся у плоті, щоб порадувати своїх численних фанатів! У музичній програмі феєричного триб'ют-шоу на глядачів чекають аж 40 знаменитих хітів гурту.

Триб'ют  Queen. Концерт на біс

 Марк Мартел відомий тим, що отримав благословення на озвучку вокальних партій легендарної зірки у відомій голлівудській кінострічці про творчий шлях Фредді Мерк'юрі "Богемська рапсодія" від учасника гурту Queen. Посприяла цьому й блискуча пам'ятна перемога виконавця у конкурсі Queen Extravaganza ще 2011 року. Після цього на співака чекали слава і багатотижневе турне, а життя його змінилося докорінно.

Майстерність та видатний талант Мартела не викликає сумнівів – фанати Queen вже гідно оцінили їх у перший приїзд зірки у 2020 році. А тепер ми отримали додатковий шанс вразитись неймовірною вокальною подібністю та подивитися чудову виставу з прекрасними легендарними хітами “Квінів”.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Марка Мартела з Queen Show в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Який концерт не можна пропустити в Одесі? Queen Show. Starring Marc Martel. НА БІС!

  1. Блискуче виконання легендарних хітів
  2. Неймовірна вокальна схожість артистів
  3. Вразився б шоу сам Фредді Мерк'юрі!

Queen пісні:

  • Bohemian Rhapsody
  • Show Must Go On
  • Radio Ga Ga
  • Somebody to Love
  • Who Wants to Live Forever
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код