Категорії Інформація
Каси Додати подію
У пошуках щастя
02 березня 2022

У пошуках щастя

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

“У пошуках щастя” в Одесі!

У Театрі на Чайній відбудеться прем'єрна вистава “У пошуках щастя” в Одесі! На вас чекає постановка за мотивами п'єси Олексія Арбузова «Мій бідний Марат», яка надихнула цілу плеяду великих режисерів і стала кращою виставою 60-хх років у Великий Британії. Тепер представляємо вам наше бачення цього видатного твору.

Ліка та Марат - підлітки, які знайшли один одного в страшні блокадні часи, зима 1942-го, Ленінград. Вони покохали один одного і врятували ще одного хлопця - Леонідіка, який  вважав себе поетом.

Вистава за п'єсою О. Арбузова

А потім було звільнення міста і війна. Хлопці пішли на фронт. Ліка залишилась чекати. Але повернувся лише поранений Леонідік. І Ліка не змогла йому відмовити у коханні. Марат приїхав пізніше і вирішив поступитися власними почуттями заради друга. Але ця любов нікуди не зникла. Тому через 13 років Леонідік теж наважується на вчинок заради коханої жінки.

Питання вибору між почуттям боргу і особистим щастям - центральне, але не єдине у нашій виставі. Запрошуємо вас до роздумів. Щоб потрапити на виставу “У пошуках щастя” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Яку нову виставу подивитися в Одесі? Постановку “У пошуках щастя”!

Режисер: Влад Костика

Актори:

  • Ліка - Марія Кабакчей
  • Марат - Віталій Зеленков
  • Леонідік - Данило Савченко

Тривалість 2 години 15 хвилин з антрактом.

+14

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код