Категорії Інформація
Каси Додати подію
На кожного мудреця достатньо простоти
02 лютого 2022

На кожного мудреця достатньо простоти

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

“На кожного мудреця достатньо простоти” в Одесі!

У Російському драматичному театрі відбудеться комедійна вистава “На кожного мудреця достатньо простоти” в Одесі за мотивами відомого твору Олександра Островського. Незважаючи на довге сценічне життя, цей сюжет не втрачає своєї актуальності і у наш час. Адже чимало спритних молодиків намагається домогтися успіху за рахунок інших.

Якщо кожен день вас турбують питання: “Де справедливість?” та “Чому цей нездара тут головний?” - ласкаво просимо на нашу виставу! Тут всім керує Єгор Глумов, проте його головна зброя - марнославство та дурість інших людей. Набагато цікавіше зазирнути у його таємний щоденник, де він не лізе за словом в кишеню і рубає правду з плеча. Головне тільки, щоб ніхто не побачив цю сповідь.

Вистава за твором Олександра Островського

П’єса стала одним з найвідоміших творів автора за кордоном і мала великий успіх. Можливо, тому що люди завжди люди. Одні готові на все заради лестощів, інші готові сказати будь-що, аби тільки мати з цього зиск. Однак і ті і інші отримують те, на що заслужили.

Щоб потрапити на виставу “На кожного мудреця достатньо простоти” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Яку класичну виставу подивитись в Одесі? “На кожного мудреця достатньо простоти”!

  1. Перевірений часом сюжет
  2. Ситуація, актуальна у будь-який час
  3. Інтриги на кожному кроці
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код