Категорії Інформація
Каси Додати подію
MOIIY На кордоні реальності і фантазії
09 лютого 2022

MOIIY На кордоні реальності і фантазії

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

«MOIIY На кордоні реальності і фантазії» в Одесі!

На сцені Театру на Чайній пройде інтригуюча постановка «MOIIY На кордоні реальності і фантазії» в Одесі. Цей спектакль-експеримент написаний за мотивами знаменитої п'єси ірландського драматурга Брайана Фріла «Моллі Суїні». Всього три дійові особи на сцені і кожна  з них веде свій монолог, складаючи як шматочки пазла історію життя Моллі, яка осліпла ще в ранньому дитинстві. Три персонажа, що застрягли на кордоні фантазії і реальності в павутині своїх очікувань.

Вистава-експеримент

Що дає нам зір?  Чи загострюються інші почуття при його втраті? Чи буває сліпота обов'язково фізичної? Всі ці питання мимоволі постають перед глядачем експериментального спектаклю і відповіді на них не такі однозначні. Більш того, глядачеві доведеться самостійно вибрати свою версію з розповідей героїв. Однак найнесподіваніше центральне питання постановки - хто вбив MOllY?

Щоб отримати відповідь на останнє запитання, купуйте квитки на сайті і в касах міста та приходьте на виставу «MOIIY На кордоні реальності і фантазії» в Одесі. Ще більше інтригуючих театральних постановок в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

На який незвичайний спектакль сходити в Одесі? На «MOIIY На кордоні реальності і фантазії»!

  1. Інтригуюча історія, яку збирають зі шматочків
  2. Перекладення знаменитої п'єси Брайна Фріла
  3. В основу вистави покладена реальна історія

Вікове обмеження: 15+

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код