Категорії Інформація
Каси Додати подію
Останній день літа
04 березня 2022

Останній день літа

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15

Про подію

“Останній день літа” в Одесі!

В Українському театрі відбудеться вистава “Останній день літа” в Одесі по відомій п’єсі Олександра Вампілова. Незважаючи на те, що цей твір був написаний ще у середині ХХ століття, режисеру Івану Уривському вдалося надати йому нового звучання. У центрі уваги тут душевна криза головного героя і роздуми про те, чи можна було її уникнути. Адже і у наш час безліч людей з родинами, роботою і зовні вдалим життям, почувають себе розгубленими і непотрібними у цьому світі.

Вистава за п’єсою О. Вампілова

Віктор Зілов - звичайний чоловік у розквіті сил. Кар’єра - є. Дружина - є. Потенційна коханка - авжеж. Друзі - звичайно!  І навіть мрія виникла - потрапити на щорічне полювання на качок. Ось-ось, майже-майже.... Але літо сплинуло на диво швидко. Залишився один день і треба все встигнути. Хіба тут вже до полювання?

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Останній день літа” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

На яку виставу піти в Одесі? На “Останній день літа”!

  1. Нове прочитання відомого твору
  2. Молодий талановитий режисер
  3. Актуальна сучасна тема
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код