Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оксана Пекун
25 січня 2023

Оксана Пекун

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Фольк-концерт від Оксани Пекун в Одесі

В обласній філармонії в Одесі 25 січня виступить неперевершена співачка Оксана Пекун. Але зустрічати гостей вона планує не одна, а з Анатолієм Гнатюком, народним артистом України. Тож це буде цікавий та душевний вечір.

Плануйте відвідування події вже зараз, щоб встигнути придбати квитки для себе та друзів. Ми також радо вам пропонуємо подивитися інші події філармонії.

«За любов і волю»

Саме ці слова є гаслом майбутнього концерту у філармонії. А все тому, що Оксана Пекун заспіває українські пісні задля Перемоги. Так, це буде благодійна подія, тож кожен, хто прийде на концерт, допоможе українській армії.

Чому ще варто прийти на виступ Оксани Пекун?

  • По-перше, якщо ви полюбляєте слухати неповторні народні мелодії, тоді цей концерт — те що треба! Адже Оксана Пекун відома тим, що разом зі своєю командою відтворює старі українські пісні.

  • По-друге, співачка полюбляє робити музичні сюрпризи своїм шанувальникам. Тож кожен її концерт має унікальну програму й завжди приємно дивує.

  • По-третє, цей концерт стане великим різдвяним подарунком, де кожен зможе відпочити та надихнутися справжнім українським мистецтвом.

Приходьте на подію, щоб  заспівати разом старі хіти співачки та почути нові!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код