Категорії Інформація
Каси Додати подію
Однорукий м.Одеса
02 липня 2047

Однорукий м.Одеса

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Молодой театр (гастролі)
Русский театр, г. Одесса, ул. Грецька, 48

Про подію

Однорукий

Американська комедія з антрактом

Американський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм від найвідвертіших акторів Молодого для найсміливіших глядачів.

Народний артист України Станіслав Боклан, зірка понад 90 фільмів та серіалів опиняється у дуже незручному становищі. Його герой – Кармайкл втрачає ліву руку за таємничих обставин, але стає володарем огидного і похмурого характеру. Він вирушає на безкінечні пошуки частинки себе. Але ось черговий обман - закохана парочка торгашів марихуаною, нігер та типова блондинка, вирішили продати викрадену руку з музею, запевнивши, що це його рука. Розлючений Кармайкл погрожує підірвати їх разом з готелем, поки вони прикуті наручниками. І як же в цьому шаленому фарсі обійтися без ексцентричного портьє у виконанні майстра гумору, володаря фільмографії у понад 130 ролей, улюбленця публіки - Дмитра Суржикова.

Мартіна МакДона називають Тарантіно для театру, який створює чудернацьку казку для дорослих. Тут життя - це тяжкий сон, де переплутані фантазії і реальність, де всі винні один перед одним і, при цьому, нескінченно самотні, часом по-дитячому безпорадні і потребують людяності, милосердя та доброти.

Трилер, комедія, психологічна драма, чорний гумор, детектив і ще бозна що, лише б змушувати глядачів сміятися, здригатися від жаху та дивуватися.

Опинившись на Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії 2016р.» вистава «Однорукий» однозначно сколихнула склад журі та глядачів, здобувши перемогу відразу у трьох номінаціях: "Краща вистава"; "Режисура" та "Чоловіча роль" (Станіслав Боклан). А премія «Київська Пектораль» віддала перемогу у номінації «Краща чоловіча роль другого плану» Дмитру Суржикову.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код