Категорії Інформація
Каси Додати подію
Приречені танцювати
30 березня - 21 квітня 2024

Приречені танцювати

Ціна: 80-300 грн

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15
Вибрати дату

Замовити квитки на "Приречені танцювати"

Тривалість події — 180 хвилин.
30 бер., субота
21 квіт., неділя

Про подію

Марафон довжиною у життя

На вас чекає феєрична атмосфера найбільшого у світі танцювального марафону з яскравим світлом, запальною музикою, карколомною хореографією, блискучими костюмами та красивими людьми!

Адже якщо в житті немає світла і ти на великій швидкості мчиш у прірву, то найбільший у світі танцювальний марафон створений подарувати тобі свято в жахливій атмосфері, з шаленим грошовим призом здається справжнім порятунком! Адже втеча від сірої буденності у величезні веселощі - це звична пігулка, до якої вдається людство. І неважливо, що виглядати потрібно яскраво і красиво, випромінюючи щастя та успіх, дарма, що треба танцювати – запально та безперервно, відпочиваючи не більше 10 хвилин.

Усі учасники прийшли перемогти та врятувати своє життя.Такі різні користувачі: юний і сильний ковбой, сивий і бачив моряки, вагітна наївна жінка і безпорадний розчарований фермер, цинічна дівчина з гірким минулим і літня безперспективна колишня актриса - всі вони, як загнані коні, «наслідком» перемоги. А ось усім вистачить сил дістатись фінішу? І чи існує життя після марафону? Адже загнаних коней пристрілюють – чи не так?!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код