Категорії Інформація
Каси Додати подію
Новорічні дзвіночки
14 січня 2023

Новорічні дзвіночки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

Концерт для дітей "Новорічні дзвіночки" в Одесі

З 17 грудня на сцені Національного академічного театру опери та балету в Одесі буде представлена дитяча концертна програма "Новорічні дзвіночки". Цей концерт сповнений надії та віри у світле майбутнє, просякнутий любов'ю і казковою чарівністю зими. Саме тому ми рекомендуємо відвідати його всією родиною.

Тільки уявіть, ви перебуваєте в залі театру, а з вами поруч ваші діти, вони в захваті від очікування. І повірте, коли пролунають перші мелодії, перший спів, всередині вас щось перевернеться, а душа наповниться щастям і радістю. Ось у цьому сила театру опери та балету - він уміє надихати й робити людей щасливими. А це дуже важливо у наш час. 

Квитки готові до продажу, і купити їх можна просто зараз. Але це ще не все - ми пропонуємо подивитися більше подій, які відбудуться в Одесі найближчим часом.

Про концерт "Новорічні дзвіночки"

"Новорічні дзвіночки" - це концерт, у якому візьмуть участь дитячий хор "Перлина Одеси" і "Зернятко". Разом із ними для вас виступить і камерний оркестр театру.

Такий союз творчих колективів обіцяє зробити захід чарівною і незабутньою пригодою, яка проникне в саму душу. Тож приходьте і насолоджуйтесь! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код