Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Новорічна феєрія"
04 січня 2024

"Новорічна феєрія"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

НОВИЙ РІК В ОДЕСЬКІЙ ОПЕРІ. З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ!

Вам хочеться зимового атмосферного настрою та яскравих емоцій? 

Тоді, 30-31 грудня запрошуємо вас долучитися до прекрасної, теплої традиції Одеської опери зустрічати зимові свята у родинній атмосфері разом із нашими глядачами та зарядитися натхненням і переможною енергією святкової програми.

Наша новорічна імпреза поєднає найяскравіші вокальні та балетні номери  – фаворити глядацьких симпатій і прем’єрні покази!

На вас очікують всесвітньо відома музика Різдва і новорічні хіти. Улюблена, відома класика зазвучить у святковий вечір особливо магічно та неперевершено. Твори В. А. Моцарта, Й.Штрауса,  Ф. Легара,  Дж. Россіні, Л.Мінкуса, Й.Брамса, А. Вівальді,  М.Леонтовича;  класичний кросовер, хіти з мюзіклів Л.- Е. Уеббера та  Р. Коччанте;  саундтреки з культових фільмів «Один вдома», «Пірати Карибського моря»  та чимало іншого ви почуєте та відчуєте ви у цей вечір! А у фіналі всі разом у супроводі оркестру  ми заспіваємо улюблений багатьма поколінням «HappyNewYear» («Щасливого Нового року»)  з репертуару групи «АББА».

Зустріти Новий рік вас запрошують провідні солісти опери, солісти та артисти балету,  хор та оркестр театру під орудою т.в.о. головного диригента театру Володимира Врублевського.

Не пропустить грандіозний новорічний вечір у  найкращому театрі Європи!  Чекаємо на вас, щоб разом загадати головне бажання кожного українця! Встигніть придбати квитки!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код