Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дизель Шоу

Дизель Шоу

Дизель Шоу. Розклад концертів:

Дизель Шоу 9 років разом! 19 - 21 квітня
Київ
300-2500 Вибрати дату
Дизель Шоу. До дня Незале... 23 - 24 серпня
Одеса
300-1500 Вибрати дату
Дизель Шоу Великий різдвя... 21 грудня, 18:00
Київ
350-3000 Вибрати дату

Біографія і творчість

Дизель -Шоу – потужний локомотив гумору та сміху

«Дизель-Шоу» - це найкраща гумористична програма, яка вже третій сезон  виходить на телеканалі ICTV. За цей час програма отримала не тільки визнання численних глядачів, а й високу оцінку критиків. У 2016 році «Дизель –Шоу» отримало премію «Телетриумф» у номінації «Найкраща гумористична передача», та було номіновано на цю нагороду у 2018 році.

Кожен випуск програми – це година справжнього народного гумору у виконанні блискучих  резидентів шоу. Серед учасників «Дизель-Шоу» талановиті актори, відомі гравці КВК та самобутні шоумени. Вся команда безперечно чудово відчуває один одного, а тому так легко і невимушено дарує гарний настрій своїм глядачам. Концерти «Дизель-Шоу» давно вже стали бажаною подією у кожному місті України, а тому квитки на такі заходи розкуповуються миттєво. Тому краще купити квитки заздалегідь.

Усе починалося ще у 2015 році, коли давнім друзям і квк-шникам з Миколаєва запропонували створити власне гумористичне шоу. За дуже короткий термін передача набула неабиякої популярності серед глядачів і, як то кажуть, пішла в люди. І виявилося – далеко пішла! У чому ж секрет успіху «Дизель-ШоУ»? Безперечно у талановитій команді!

У 2019 році резидентами шоу є:

  • Вікторія Булітко
  • Олександр Бережок
  • Яна Глущенко
  • Євген Гашенко
  • Єгор Крутоголов
  • Єгор Сморигін
  • Максим Неліпа

Актори Дизель-Шоу

Художнім керівником «Дизель-Шоу» є Єгор Крутоголов, який свого часу заснував команду КВК «Дизель» від якої все і почалося. Окрім активної участі у різних командах КВК, Крутоголов працював на телебаченні і зрештою, разом зі знайомими ще по КВК Євгеном Гашенко, Олександром Бережком та Михайлом Шинкаренком заснував «Дизель Шоу» на телеканалі ICTV. І цей експеримент їм більше ніж вдався. Проте жодне телевізійне шоу на сьогодні не можна уявити без чарівних жінок. І ці жінки у Дизель-Шоу теж є. І не одна, а цілих три!

Вікторія Булітко – професійна актриса і володарка премії «Київська Пектораль» за кращу жіночу роль і за кращу музичну концепцію вистави. У шоу актриса часто виступає з вокальними репризами. Її героїні, витончені нервові жінки, які співають про складнощі жіночої долі, прикрощі сімейного життя та звичайно – про чоловіків. При цьому, зазвичай, Вікторія акомпанує собі на гітарі. Свого часу вона також мала свою власну музичну групу «БУЛИТКА», де була не тільки виконавицею, а й автором музики та слів до усіх пісень.

Яна Глущенко – незмінна білявка і секс-символ «Дизель-шоу»! Активну акторську кар’єру поєднує з роллю люблячої дружини і матері. Нещодавно Яна Глущенко одружилася з продюсером гурту «ТІК» Олегом Збаращуком, який також є концертним  директором Дизель-Шоу. Певно, така тісна співпраця і призвела до того, що у пари вже народився син. До роботи у Дизель-Шоу актриса активно знімалася у художніх фільмах та серіалах. У тому числі, зіграла головну роль у стрічці «Даєш молодь. Це любов»

Ще один актор, без якого неможливо уявити «Дизель-Шоу» - це Євгеній Сморгін, якого часто називають просто Женічкою. Ноги таланту Євгена Смаргіна ростуть з білоруської команди КВК «ЧП», де Сморгін грав ще з одним тепер вже українським ведучим Дмитром Танковичем. Своє життя Євген Сморгін вже давно і безнадійно пов’язав з Україною. Протягом багатьох років він працює у різних телевізійних проектах, у тому числі на посадах сценариста та креативного продюсера. А закріпив свій український успіх Євген одруженням та народженням у Києві трьох дітей, яких виховує разом з дружиною Лідою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код