Категорії Інформація
Каси Додати подію

Якщо у вас є діти у віці від 0 до 5 років - значить, кожний ваш ранок починається зі слова «Кукутики». Майже 2 млн передплатників і більш 1,5 млрд переглядів на найпопулярнішому розвиваючому Youtube-каналі для дітей.

Кукутики - це не просто канал для дітей, це справжнє музичне шоу!

Веселе музичне шоу для дітей вперше вийшло на простори Youtube в 2015 році. Перша ж їх пісенька про машину, яка везе молоко, підірвала дитячий Youtube. Її прості слова вивчили не тільки малюки та їхні батьки, а й навіть виховательки дитячих садків. І 68 млн переглядів на додачу. Так було з кожною відео-пісенькою - мільйони переглядів і нова пісенька в репертуарі сотні тисяч дітей.

Мишеня Ням, Свинка Няша, Єнот, Дівчинка, Хлопчик і робот Кукробік створили цілий всесвіт під назвою Кукутики. Тут не тільки веселі та прилипливі пісеньки-мультфільми, а й корисна інформація. Головне завдання барвистих музичних сюжетів - розвивати малюків. Адже пізнавати навколишній світ в ігровій формі - краще, що може бути для дитини. Улюблені герої в ігровій формі розповідають дітям про здорове харчування, про правила дорожнього руху, як навчитися рахувати і читати, що важливо робити зарядку і пити молоко.

Співайте і танцюйте разом з улюбленцями дітей Кукутиками в турі по містах України - в Києві, Миколаєві, Полтаві, Дніпрі, Харкові та Кривому Розі.

Яскраві костюми, улюблені герої, прості і приємні мелодійні пісеньки - ось що чекає маленьких і великих гостей на інтерактивному шоу Кукутиків. Вже через 5 хвилин після початку вистави співати і танцювати буде весь зал для глядачів!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код