Категорії Інформація
Каси Додати подію
Наш городок
03 березня 2022

Наш городок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Чайній
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34А

Про подію

“Наш городок” в Одесі!

У Театрі на Чайній відбудеться вистава “Наш городок” в Одесі за   п'єсою Торнтона Вайлдера, тричі лауреата Пулітцерівської премії. “Життя в простих діях”, як визначають жанр цієї постановки автори, представлена глядачам як вистава у виставі. Початок минуло століття, тихе провінційне містечко у штаті Нью-Гемпшир. Вам тільки за 20. Все ще попереду і залежить від вас. Мить і вам вже 70! Півстоліття ви вже живете тут, працюєте редактором чи адвокатом, а ця старенька - ваша дружина, що понад 50 тисяч разів приготувала вам обід, сніданок і вечерю!

Вистава в Театрі на Чайній

В цій виставі постановники і виконавці розповідають про прості речі, які є в житті кожного. Маленькі люди, маленькі драми та трагедії, маленькі почуття і маленькі ритуали, перерви на обід чи каву і яєшня, яка завжди підгоряє, коли не просять. І так щодня, щохвилини. Але може з отакого простого і маленького насправді складається наше життя, Всесвіт, ціла Вічність? Маленьке містечко, яке що разу продукує життя своїми маленькими справами, які часто здаються такими важливими і складними.

Щоб потрапити на виставу “Наш городок” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

На яку виставу піти в Одесі? На “Наш городок”!

  1. П'єса триразового лауреата Пулітцерівської премії
  2. Затишний камерний театр
  3. Цікава постановка і авторський погляд на життя

Тривалість - 1,5 години

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код