Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 вересня 2021

Моисей

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

“Мойсей” в Одесі!

17 вересня 2021 року у Театрі музичної комедії  відбудеться рок-опера “Мойсей” в Одесі. Постать пророка завжди ставала джерелом натхнення для художників, поетів, музикантів і діячів театрального мистецтва. Цього разу на вас чекає сміливий експеримент. Історія біблійного героя буде подана у жанрі рок-опери.

Сучасна рок-опера

Життя Мойсея розгортається перед нами від самого народження до Виходу єврейського народу. За наказом фараона всі хлопчики-євреї мали бути вбиті. Але маленького Мойсея знайшла донька фараона. Рідна мати дитини намагалася врятувати хлопчика, тому відправила його у кошику за течією Ніла. Майбутній визволитель обраного народу зростав разом з фараоном Рамзесом. Автори вистави спирались на Тору, однак не оминули і романтичну лінію, і оспівали історію кохання єврейської дівчини та воїна з Єгипту.

Неймовірна музика, сучасні костюми, декорації та акторська гра перенесуть всіх глядачів у прадавній Єгипет, де почалася велика історія вигнання, надії та віри. Вистава відбудеться у супроводі симфонічного оркестру та рок-гурту.

Щоб потрапити на рок-оперу “Мойсей” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте  на нашому сайті.

Куди піти в Одесі? На рок-оперу “Мойсей”!

  1. Нова сучасна вистава
  2. Біблійна історія пророка
  3. Масштабна постановка
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код