Категорії Інформація
Каси Додати подію
Майстер та Маргарита
21 березня 2023

Майстер та Маргарита

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

“Майстер і Маргарита” в Одесі!

У приміщенні Українського театру відбудеться прем'єра вистави “Майстре і Маргарита” в Одесі від режисера Дмитра Рачковського. Легендарний роман Булгакова ожив на сцені і перетворився на не менш містичну історію, ніж у самого майстра літератури. Вражаючі костюми, танці та висококласні мізансцени наповнять простір неймовірною атмосферою. Епоха 30-тих років буде втілена не тільки у побутових дрібницях декорацій, а у самому настрої, який панував у тогочасному суспільстві.

Вистава за романом М. Булгакова

Прагнення до свободи самовираження наштовхується тут на тотальний контроль з боку держави, яка нормує не тільки життя, а й думки людей. І за усім цим споглядає третя сила - чаклунська і чарівна. Вічна боротьба добра і зла, яка не припиняється ні на хвилину. А люди... звичайні люди. Їх пристрасті точаться навколо дрібних сварок і квадратних метрів. І лише обраним з них судилося зазирнути за той бік, у темряву, і побачити там світло прощення і порятунок.

Щоб потрапити на виставу “Майстер і Маргарита” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною в Одесі? На виставу “Майстер і Маргарита”!

  1. Постановка всесвітньо відомого твору
  2. Гастрольна вистава
  3. Сучасне режисерське рішення
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код