Категорії Інформація
Каси Додати подію
Маленький принц
11 листопада 2023

Маленький принц

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський театр юного глядача
м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Про подію

Історія про Маленького принца, його подорожі планетами, пошуки кохання, дружби - пошуком свого світу, своєї планети, СЕБЕ могла і може статися в будь-якому класі, з будь-яким хлопчиком або дівчинкою, з будь-яким підлітком.

Кожен юнак – окрема планета, а в підлітковому віці, коли ще немає великого досвіду, але є величезне бажання змінити світ, планети ці - особливо яскраві, і мрії - особливо зухвалі.

Тому що в кожному з нас сховані всесвіти!.. Ти можеш подолати сотні тисяч кілометрів, подорожувати різними країнами та континентами, навіть полетіти та дослідити космос, але знайти істину в одному погляді, в посмішці своєї дитини. І зрозумієш, що твої подорожі нічого не коштували, ти просто тікав від самого себе, від очевидного, ти був сліпий. І знайдеш глибоку мудрість та істину у звичайних простих речах та діях - таких, як щоденне прибирання як свого будинку, так і своїх думок.

У кожному класі молода людина може познайомитися зі своєю Розою, знайти свого Лиса, дізнатися про існування планет Короля, Честолюбця, П'яниці, географа та Ліхтарника – і зустріти їх там же, у своєму ж класі!

Вистава за мотивами однойменної казкової повісті Антуана де Сент-Екзюпері.

Режисер-постановник вистави – Яніка Коппел (Таллінн), фіналістка Міжнародного конкурсу-лабораторії молодих режисерів "Відкриті двері-2018".

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код