Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 квітня 2019

Любовь - морковь

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15

Про подію

Що може бути краще ніж відвідати неймовірну зіркову комедію в день гумору 1 квітня в Одесі? На численні прохання глядачів! Вистава-комедія «Любовь-морковь».

1 квітня на сцені українського театру ім. Василька Народна артистка України Ольга Сумська разом з Народним артистом України Володимиром Горянським постануть у незвичних для глядачів образах у виставі «Любовь-морковь».

Вистава поставлена за п’єсою «Исполнитель желаний» Андрія Курейчика — наймолодшого і найскандальнішого білоруського драматурга, автора сценарію одноіменного фільму «Любовь-морковь».

Знайомий сюжет, знамениті і всіма улюблені артисти — це безумовний успіх. Оригінальне виконання ролей, гострий гумор доставлять глядачам величезне задоволення, а почуті фрази неодмінно стануть крилатими.

Сюжет вистави нехитрий, простий і це дає можливість глядачеві просто розслабитися, поринути в світ подій на сцені. Герої вистави одного разу прокинулися вранці і в буквальному сенсі слова, відчули себе не в своїй «шкурі». Відчувши ці зміни цілком, герої передають всю красу, комічність і філософію ситуації. Історія замішана на відносинах подружньої пари, яка прожила вже не один спільний рік і криза середнього віку вже починає давати про себе знати. Але все ще можна повернути назад…

Вистава йде російською мовою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код