Категорії Інформація
Каси Додати подію
KAZKA
15 лютого 2023

KAZKA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Обласна філармонія
м. Одеса, вул. Буніна, 15

Про подію

Гурт «KAZKA» запрошує на свій концерт до Дня закоханих в Одесу

Кохання – це та життєдайна сила, що спонукає людей творити дива. І 15 лютого диво ви побачите на сцені обласної філармонії в Одесі, яке підготував гурт «KAZKA». Це буде неймовірний вечір з піснями та спілкуванням, з якісною музикою та неперевершеним вокалом від солістки гурту.

Плануйте концерт заздалегідь, адже святкові події зазвичай найбільш популярні. Тому встигніть купити квиток для себе та для своєї половинки. Впевнені, що це буде найкращим подарунком!

Які ще готує події обласна філармонія? Це просто дізнатися за нашою афішею.  

До дня закоханих з надією у Перемогу

Гурт «KAZKA» має мету не тільки привітати всіх закоханих пар з Днем св. Валентина на концерті, а зібрати гроші на підтримку Збройних Сил України. Тож частину вторгованих коштів буде передано на потреби українській армії.

Під час події разом з Олександрою Заріцькою ви співатимете ті пісні, що торкаються самого серця. Саме вони будуть для вас, закохані. Не обійдеться й без творів на воєнну тематику, про Україну, а також про наше з вами майбутнє – світле, щасливе, переможне.

Тож приходьте, слухайте, любіть й насолоджуйтесь, бо все світле та прекрасне починається з гарних емоцій! І це саме те, що нам зараз потрібно! Зустрінемось. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код