Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 липня 2018

7:40 або погуляємо по-одеськи. 5 років на сцені!

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

Фестиваль «Самих Одеських вистав»!

Ювілейний показ вистави «7:40 або погуляємо по-одеськи» 5 років на сцені!

У цій виставі ми вам не тільки розповімо за всю Одесу, ми вам за неї ще заспіваємо! У нашій виставі багато музики, причому всіма улюбленої і добре знайомої. І кожен глядач може відразу ж відчути себе учасником що відбуваються на сцені подій.

20 років тому одна одеська сім'я опинилася одночасно по обидва боки океану: мама (І.Токарчук) з молодшим сином (В.Сальніков) поїхала в США, а старший (А.Самусенко) залишився в Одесі (немає, нічого не подумайте, він не мішігінер - його просто не випустили!). І ось, 20 років по тому (майже як у Дюма) все сімейство, уже грунтовно розрослося, знову збирається в Одесі, щоб дати мамі тут спокійно померти. Але все не так просто, і мама виявляється живіший за всіх живих (куди там дідусеві Леніну!). Особливо, коли твоїм здоров'ям всерйоз зайнявся симпатичний «спортсмен, красень і в минулому комсомолець» дідусь Додік (Я Гопп), а два онука - одеський і американський - тягають тебе по дискотеках. І, хоча Одеса «вже зовсім не та», тут все ж приємніше жити, ніж померти.

У виставі беруть участь, як визнані зірки, так і молоді артисти одеських театрів.

Режисер: Олена Пушкіна
У ролях: Ірина Токарчук, Яків Гопп, Олександр Самусенко, Наталія Мєшкова, Олена Головіна, Єгор Карельський, Вадим Головков, Володимир Ліліцкій, Валентин Сальников.

Квитки по 50 грн є пенсійними, пропуск на спектакль за наявності пенсійного посвідчення.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код