Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 березня 2020

7:42 або Одеські рабинзони

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Бейт Гранд (Єврейський культурний центр)
г. Одесса, ул. Нежинская, 77/79

Про подію

Продовження найуспішнішого спектаклю Театру «На Ніжинській» — 7:40 або погуляємо по-одеськи — на нашій сцені — як побудувати Одесу на «безлюдному» острові? Особливо якщо там вже поселилися «дикі» одесити?

Вистава «7:42 або Одеські рабинзони», У цій виставі ми вам не тільки розповімо як побудувати любов… ну і Одесу, звичайно ж, — на безлюдному острові, ми вам за це ще й заспіваємо! У нашій виставі багато музики, причому всіма улюбленої і добре знайомої. І кожен глядач може відразу ж відчути себе учасником що відбуваються на сцені подій.

Після 20-ти річної розлуки, і неминучого возз’єднання, одна одеська сім’я вирішила відправиться в круїз трьома поколіннями: мама (І. Токарчук) з молодшим сином (А. Самусенко), старший син і його дружина, їх Дівер симпатичний «спортсмен, красень і в минулому комсомолець «дідусь Додік (Яша Гопп), і два онуки — одеський і американський які вже встигли потоваришувати і знайти спільну мову. Але корабель зазнав аварії і вони виявилися на «безлюдному» як їм здавалося острові… що ж далі? Чи виживе сімейство? Які відносини будуть між тіткою Симой і Яшей в такій непростій ситуації? … хто насправді живе на острові, і що він хоче створити з нашим сімейством?

У виставі беруть участь, як визнані зірки, так і молоді артисти одеських театрів.

Режисер: Олена Пушкіна

У ролях: Ірина Токарчук, Яків Гопп, Олександр Самусенко, Наталія Мєшкова, Олена Головіна, Єгор Карельський, Вадим Головков, Володимир Ліліцкій

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код