Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гра королів
11 березня 2022

Гра королів

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

«Гра королів» в Одесі!

Одеситів і гостей міста чекає чудовий презент від Російського драматичного театру - захоплюючий видовищний спектакль «Гра королів» в Одесі, став відкриттям минулого театрального сезону! Під такою назвою в театрі була поставлена п'єса відомого американського драматурга і сценариста Дж. Голдмана «Лев узимку», яка вперше побачила світ на підмостках Бродвею в 1966 році і згодом була двічі екранізована. Історія підступних зрад, вірності і любові коронованих осіб познайомить глядача зі справжньої ціною пристрастей і цінністю справжніх почуттів.

Іронічна драма в 2-х діях

Дія п'єси розгортається в середньовічній Англії часів правління короля Генріха II. Перед монархом стоїть складне завдання - визначити, а головне, оголосити ім'я майбутнього спадкоємця свого трону. І на майбутні свята в переддень Різдва палацові обителі занурюються в темряву. Тепер це місце, де пошепки здійснюються таємні угоди, в момент видобуваються пристрасні визнання і плетуться підступні змови. Люблячі один одного родичі готові піти на все, настільки вони непохитні в своїй амбітності. Але все ж, можливо, в них є ще світло любові ...

Щоб потрапити на постановку «Гра королів» в Одесі та дізнатися все про цінності і ціну, купуйте квитки вже зараз на нашому сайті і в касах міста. Решта гучних і захоплюючих вистав в афіші Одеси доступні на сторінках Контрамарка.

Де подивитися на таємні інтриги і приховані за завісою мовчання почуття монархів в Одесі? На драматичній постановці з нотками іронії «Гра королів»!

  • П'єса - бродвейський хіт XX століття
  • Історичні костюми і декорації
  • Блискуча гра і палацові інтриги

Прем'єра вистави - 26 січня 2020 року

  • Режисер-постановник - народний артист України ОЛЕГ ШКОЛЬНИК
  • Художній керівник вистави - ОЛЕНА ПУШКІНА
  • Художники-постановники - ЮЛІЯ ПУШКІНА-БУЗОВСЬКА, ДМИТРО БОГАЧЕНКО
  • Сценічний бій - ДМИТРО ЖІЛЬЧЕНКО
  • Помічники режисера - АЛЬБЕРТ СОЛДАТОВ, ВІРА ВЛАСЮК

Тривалість - 2 години 15 хвилин

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код