Категорії Інформація
Каси Додати подію
IAMX
09 травня 2021

IAMX

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Зелений театр
м. Одеса, вул. Маразліївська, 34 (ЦПКіВ ім. Т.Г. Шевченка)

Про подію

IAMX в Одесі!

9 травня 2021 року у Зеленому театрі відбудеться акустичний концерт гурту IAMX з новим альбомом Echo Echo. Це чергова музична витівка лідера гурту Кріса Корнера, який вирішив зіграти 11 акустичних версій своїх найкращих хітів і приїхати з новою програмою до України лише через місяць після офіційного релізу альбому. Хоча спочатку йшлося лише про міні-диск. Але хто їм рахує? Кріс Корнер - це завжди  цікаво і непередбачувано! Дарк-кабаре, перформанс, мікс жанрів. Артист майже завжди сам не тільки  пише, а й продюсує свої пісні, здобуваючи схвальні відгуки суворих критиків і палких шанувальників.

Акустичний концерт туру Echo Echo

IAMX ніколи не вагалися чи виходити із зони комфорту. В Україні вони зіграють цілих чотири концерти у найбільших містах і Одеса - один із них! Це буде неймовірне музичне шоу світового рівня напередодні нового літнього сезону! Поспішайте побачити і почути! Тільки живі емоції і почуття. Тільки незабутній голос і враження.

Щоб потрапити на концерт IAMX в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 820 до 1100 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Одесі на травневі свята? На концерт IAMX!

  1. Побачити виступ зірки світового рівня
  2. Почути улюблені пісні в акустичному звучанні
  3. Провести незабутній вечір

IAMX пісні:

  • I Come With Knives
  • Spit It Out
  • This Will Make You Love Again
  • Bring Me Back a Dog
  • The Great Shipwreck Of Life
  • The Stupid, The Proud
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код