Категорії Інформація
Каси Додати подію
Фантоми
10 листопада 2021

Фантоми

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15

Про подію

“Фантоми” в Одесі!

В Українському театрі відбудеться вистава “Фантоми ”в Одесі. Чи замислювалися ви, як живуть трамваї? Щодня їздять по колу. Наприкінці маршруту занурюються у одне і те саме депо. Стають на кілька хвилин, поки кремезна вагоновожата зайде до диспетчера, і все наново. А як вони помирають? На спеціальному кладовищі, куди стягують усі старі вагони. А потім з них витягують усі придатні деталі, неначе органи. А все інше - лише нагадування про минуле, яке іржавіє і гниє. О так і люди, день за днем живуть одним і тим самим життям, а коли когось втрачають - не можуть позбавитись від власних фантомів. Вони стоять на сторожі нашого болю. Вони забирають у нас наше майбутнє. Вони серед нас. Вони визначають наше сьогодення. Минулі стосунки, колишнє кохання, розмови з тими, кого вже нема.

Трагікомічна вистава

А ще є в цьому депо вагон, який отримав друге життя і став будинком для сторожів. Це  і  робота-не робота, і гроші - ніякі. Ніякої відповідальності, гідності і поваги. Саме споживання і жевріння. А ще є Ольга, яка не може повірити у загибель  свого чоловіка, такого самого сторожа. У її реальності - коханий чоловік, це той, хто одягне окуляри небіжчика. То чому ж не пограти у цю гру по черзі?  Ольга живе там, у минулому, де їй не боляче. А тут нестерпна трагедія захищається сміхом, який допомагає глядачам пережити цю  історію. Верх-вниз. Усі герої, ніби на величезній гойдалці, кидаються у крайнощі з відвагою божевільних, І так само їздять по колу. Як трамваї, які охороняють. Як трамваї, яким нема  нікуди подітися.

Щоб потрапити на виставу “Фантоми” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 120 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити сучасний авторський театр в Одесі? На виставі “Фантоми”!

  1. Сильна історія
  2. Експресивна гра
  3. Вистава, яку ви запам'ятаєте надовго
  • Жанр – трагікомедія
  • За мотивами Васілія Сігарєва
  • Режисерка – Тетяна Губрій
  • Актори –   Костянтин Кириленко, Вадим Головко, Марина Клімова
  • Тривалість вистави – вистава йде без антракту 75 хвилин
  • Сцена 38
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код