Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 грудня 2023

Зимова казка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський театр юного глядача
м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Про подію

Хто привітає Санта Клауса? Дивіться виставу "Зимова казка" в Одесі  

Одеський театр юного глядача вміє дивувати дітей своїми казковими виставами. І напередодні новорічних свят актори театру точно не розчарують вас. А все тому, що цей період наповнений чарами й казкою.

Запрошуємо подивитися незвичайну виставу "Зимова казка" вже в грудні. Це історія про добро, взаємоповагу і турботу, а також підтримку і любов. 

Отже, якщо ви не хочете пропустити виставу, тоді вже зараз варто купити квиток для своєї сім'ї або своїх близьких. Більше дитячих вистав театру також можна підглянути у нас на сайті.

"Зимова казка" для Санти 

Щороку на Різдво діти знаходять подарунки від Санта Клауса під ялинкою. Адже впродовж 12 місяців сивий дідусь готується до одного великого свята року, щоб кожне бажання збулося. Так усі діти на Землі отримують омріяні іграшки, книжки та інші заповітні речі.

От тільки, як же сам Санта Клаус? Хто привітає його? Про це подбають його друзі та близькі - Ельф, бабуся Санти, Єльк і Мільке. 

Але ось біда! Рецепт подарунка для Санти втрачено. Чи зможе ця компанія відшукати його до Різдва? Звісно, зможуть! Якщо тільки подолають усі труднощі в Чарівному Лісі. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код