Категорії Інформація
Каси Додати подію
ЗЕМФІРА Tribute Show
28 липня 2021

ЗЕМФІРА Tribute Show

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

Триб’ют Земфіри в Одесі!

28 липня 2021 року у Літньому театрі GORSAD відбудеться триб’ют-концерт  Земфіри від київського інді-гурту “NEWMA” в Одесі! Програма  “Земфіра в моїй голові” вже давно стала візитною карткою команди та полонила безліч глядацьких сердець. Цього року співачка Земфіра випустила новий альбом, тому будемо сподіватись на свіжі кавери від музикантів. Але і  без неймовірних пісень: "Ариведерчи", "Искала", "Не отпускай" і "Небо Лондона", “NEWMA” вас точно не відпустить!

Концерт гурту “NEWMA”

Сцена Літнього театру у міському саду якомога краще підходить для пісень Земфіри, які насичені духом свободи, коханням і ніжністю. Уявіть, як вони звучатимуть під вечірнім небом Одеси поблизу моря в оточені дерев! Справжній романтичний вечір з музикою від професійних виконавців. Тому будемо згадувати, співати та танцювати разом! Повертаймося у минуле і рахуймо мурашок на шкірі!  Окрім каверів  музиканти гурту створюють і свою власну музику.    NEWMA – автор двох саундтреків до українських фільмів: "Мама моей дочери" и "Компаньонка". На ці композиції було знято музичні кліпи.

Щоб потрапити на триб’ют-концерт  Земфіри в Одесі у виконанні гурту “NEWMA”, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше  концертів в Міському саду шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Одесі? На триб’ют Земфіри!

  1. Улюблені пісні у живому виконанні
  2. Вечір романтики та якісної музики в Міському саду
  3. Виступ київського гурту
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код