Категорії Інформація
Каси Додати подію
Vivienne Mort
15 листопада 2021

Vivienne Mort

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька
м. Одеса, вул. Пастера, 15

Про подію

Обов'язковою умовою проведення концертів у ЧЕРВОНІЙ зоні, або згідно з розпорядженнями обласних комісій ТЕБ і НС, є наявність ОДНОГО з наступних документів:

  1. Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, або експрес-тест, який проведено не раніше, ніж за 72 години до моменту проведення концерту.
  2. Документ, що підтверджує вакцинацію однією дозою дводозної вакцини — для жовтої чи помаранчевої зон. Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації — для червоної зони.
  3. Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

УВАГА! Умови та вимоги можуть бути змінені згідно з розпорядженнями уряду або обласних комісій ТЕБ і НС. Просимо слідкувати за актуальними оновленнями.

Vivienne Mort в Одесі!

У Одеському українському театрі відбудеться концерт гурту “Вів’єн Морт” в рамках прощального туру «Vivienne Mort. Fin de la première partie». (Кінець першого розділу).  Після низки цих виступів, музиканти вирішили взяти творчу паузу, яка триватиме невизначений термін. Тому пропускати цю подію зовсім не варто. Тим більше, гурт гратиме для вас у повному складі.

Концерт туру «Vivienne Mort. Fin de la première partie». (Кінець першого розділу)

Vivienne Mort - це справді унікальне і самобутнє явище на українському музичному просторі. Кожна їх пісня - окремий світ. Кожен альбом - цікава та досконала робота. Увесь цей час вони розвивалися і творили для вас, а тепер щиро запрошують усіх заспівати улюблені пісні разом. Вони не йдуть, але прощаються на деякий час. Тому треба побачитись.

Щоб потрапити на концерт гурту Vivienne Mort в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 320 до 700 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті. Концерт організовано у співпраці з Zaxidfest.

Що цікавого в Одесі восени? Концерт Вів’єн Морт!

  1. Поринете у світ музики
  2. Побачитесь перед розлукою
  3. Послухаєте власне серце

Вів’єн Морт пісні:

  • Пташечка
  • Думаю про тебе
  • Хто ти такий
  • Лети
  • Маріула
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код