Категорії Інформація
Каси Додати подію
VIRSKY. Мовою танцю
16 серпня 2021

VIRSKY. Мовою танцю

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «Морвокзал»
м. Одеса, вул. Приморська, 6

Про подію

VIRSKY SHOW в Одесі!

16 серпня 2021 року на концертній арені “Морвокзал” зустрічайте найбільш гучну прем'єру літа VIRSKY SHOW в Одесі! Національний заслужений академічний ансамбль танцю ім. Павла Вірського вже 80 років є провідним колективом народного танцю у нашій країні і здобув численних прихильників за кордоном. Чинний директор та художній керівник ансамблю, народний артист Мирослав Вантух виконав і поставив десятки тисяч танцювальних номерів. Адже за понад 40 років на посаді він пройшов довгий шлях і набув неймовірного досвіду. Втім, цього разу VIRSKY вирішив здивувати Україну не тільки майстерністю виконання, але й інноваційнім шоу: народні танці у поєднанні з сучасними технологіями.

Танцювальне шоу “Мовою танцю”

Втілювати задум постановки “Мовою танцю” допомагає відомий режисер-постановник і хореограф Денис Стульников. Він працював з такими відомими зірками як Світлана Лобода, ВремяИстекло, Quest Pistols Show, MONATIK та багатьма іншими. Тепер Стульников готовий показати усю красу і міць українського народного танцю і розкрити його глядачеві за допомогою прогресивних та сучасних рішень. Адже працювати з артистами ансамблю - особливе задоволення для кожного постановника. Доторкніться до THE SPIRIT OF UKRAINE!

Щоб потрапити на концерт ансамблю VIRSKY в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Який концерт не можна пропустити в Одесі? VIRSKY SHOW “Мовою танцю”!

  1. Неймовірне сучасне шоу з використанням новітніх технологій
  2. Висока майстерність досвідчених танцівників
  3. Грандіозний виступ на найбільшому відкритому майданчику міста
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код