Категорії Інформація
Каси Додати подію
Весняний карнавал
02 квітня 2023

Весняний карнавал

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЦИРК»

Одеський державний цирк
вул. Коблевська, 25

Про подію

Циркова вистава «Весняний карнавал» в Одесі

Запрошуємо вас до цирку Одеси, якого ще називають «залізним», на весняну програму «Весняний карнавал». Цікавою подія буде як дорослим, так і дітям, які полюбляють дивитися на яскраві образи, дресованих тварин та на небезпечні трюки акробатів.

Вперше програму «Весняний карнавал» презентують 11 лютого, а це значить, що вже зовсім скоро під куполом цирку розпочнеться показ весняної циркової вистави. Тож встигніть купити квитки на подію для всієї сім’ї та не забудьте про близьких.

Любите цирк? Тоді подивіться інші заходи у цирках  Одеси!  

Про програму «Весняний карнавал»

Ця програма створена, щоб закликати весну та вітати її, бо вже всі ми скучили за теплим сонечком, зеленим листям та травою. Тому весь творчий склад цирку активно займається підготовкою, щоб кожен їх виступ надихнув вас та позбавив зимової депресії.

На арені цирку ви побачите сміливих та гнучких акробатів в яскравих костюмах, спритних жонглерів, смішних клоунів та ще багато інших артистів. Також ви познайомитесь з дивовижними звірами, які виконуватимуть неймовірні трюки. Загалом, Одеський цирк вміє приємно дивувати й «Весняний карнавал» є чудовою можливістю переконатися в цьому.

Зустрінемось вже скоро! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код