Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВЕНЗДЕЙ
14 жовтня 2023

ВЕНЗДЕЙ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

Королева Чорного гумору старша дочка сімейки Аддамс - Уендздей Аддамс - зухвала, похмура і небагатослівна дівчинка-гот, через свої шокуючі витівки поміняла 8 шкіл за 5 років. Після чергового скандального інциденту, її батьки – Мортіша та Гомес Аддамс, переводять дівчинку в Nevermore , Академію для ізгоїв, де колись навчалися вони самі. Вовки, змійки, сирени-горгони, перевертні всіх мастей і вампіри навчаються тут десятки років ... Владна і харизматична господиня Академії Лариса Вімс , яка закінчила її одночасно з подружжям Аддамс, заклятий ворог Мортіші, тому що, так і не змогла вибачити Гомес супутниці…

Академія з назвою – «Ніколи більше»!!! приваблює неординарних особистостей.

Уендздей знайомиться із сусідкою по кімнаті Інід Сінклер, підлітком-перевертнем, якій ніяк не вдається перетворитися на звіра.

Зустрічає Ксав'є Торпа – старого приятеля, якому прийшла геніальна ідея сховатися у труні власної тітоньки, коли вони разом у дитинстві грали у хованки. Уендздей врятувала йому життя, коли він застряг на шляху до крематорію.

Юній Міс Аддамс вдається розкрити секрет Таємного товариства Белладони і познайомитися зі звичайним хлопцем - сином Шеріфа, Тайлером Галпіном якого всі вважають нормалом, але, в тихому вирі, як кажуть, можуть бути і монстри.

І, звичайно, особливим прикрасою історії Уендздей у Nevermore – є її батьки – Мортіша і Гомес Аддамси, що ніжно люблять свою, не схожу на жодного підлітка у світі, кохану Уендздей!

Сучасна музика та хореографія, авторські костюми, відео-декорації.

Шоу призначено для сімейного перегляду.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код