Категорії Інформація
Каси Додати подію
Валентин Куба
18 липня 2021

Валентин Куба

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «Морвокзал»
м. Одеса, вул. Приморська, 6

Про подію

Валентин Куба в Одесі!

18 липня 2021 року у Літньому театрі “Морвокзал” відбудеться великий сольний концерт Валентина Куби в Одесі! Відомий одеський шансоньє представить землякам та гостям міста всім відому класику жанру та свої авторські композиції з майбутнього альбому. Всі знавці гарної музики знають та цінують оксамитовий вокал Валентина Куби. А почалося все з альбому “Я из Одессы блатной повеса”, після якого слава співака стала стрімко зростати.

Сольний концерт в “Морвокзал”

Концерт Валентина Куби відбудеться у супроводі клейзмер-бенду “Мамині Діти”, який увібрав у себе весь темперамент, колорит і музичні мотиви Одеси. Тут ви можете почути не тільки українські, а й молдавські, грецькі, єврейські мелодії. І звичайно, на вас чекає незабутня атмосфера і манера виконання. Так, як вміють лише в Одесі!

Романтика, пристрасть, кураж - без цього неможливо уявити Південну Пальміру і її мешканців. Додайте трошки одеського шарму до свого літа! Зустрінемось на сцені “Морвокзал”! Щоб потрапити на концерт Валентина Куби в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Одесі? На концерт Валентина Куби!

  1. Справжній одеський шансоньє
  2. Запальні темпераментні хіти і одеський фольклор
  3. Чудовий вечір музики і гарного настрою

Пісні Валентина Куби:

  • Люба
  • Недотрога
  • Все что было
  • Шаланды полные кефали
  • Одесский порт
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код