Категорії Інформація
Каси Додати подію
Теффі. Кафе. Театр
20 лютого 2022

Теффі. Кафе. Театр

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський театр юного глядача
м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Про подію

“Теффі. Кафе. Театр” в Одесі!

У Театрі юного глядача відбудеться комедійна вистава “Теффі. Кафе. Театр” в Одесі! Теффі - визнана королева гумору і дуже популярна письменниця початку ХХ століття. Спостережливість, легкий стиль, м'які жарти і трошки філософського погляду - ось, що відрізняє цю авторку.

Ми зустрічаємося з її героями  у кафе. Тут завжди безліч людей і неймовірних розповідей про життя, які можна почути за чашкою кави з тістечком. Можна говорити, а можна слухати. Кожен обирає сам, але нудьгувати точно не доведеться!

Комедійна вистава

У кафе легко уявити себе у маленькому театрі життя, де кожний відвідувач - це дійова особа і персонаж. Вистава розгортається просто посеред зали. І ось вже актори і глядачі міняються місцями, підкидають один одному репліки та жартують. Гарячий вир людських розмов і життєвих шляхів, яскравий калейдоскоп почуттів і пристрастей! Приходьте!

Щоб потрапити на виставу “Теффі. Кафе. Театр” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 150 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Одесі? На виставу “Теффі. Кафе. Театр”!

  1. Приємна постановка з легким гумором
  2. Класика літератури
  3. Захоплюючі історії
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код