Категорії Інформація
Каси Додати подію
Театрально-циркове шоу WISH
24 червня 2021

Театрально-циркове шоу WISH

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3

Про подію

“WISH” в Одесі!

23 і 24 червня 2021 року в Одеській обласній філармонії відбудеться театрально-циркове шоу “WISH”(ВІШ) в Одесі, за участі зірок цирку Cirque du Soleil! Автори вистави легендарні Aurelia Cats и Viktor Kee, а виступатимуть для вас  учасники численних талант шоу! На вас чекає 80 хвилин циркового мистецтва світового рівня!

Унікальна циркова вистава, де використовуються прийоми фізичного театру, комедії, магії та цирку. Тут немає номерів з тваринами, лише можливості людського тіла. Неймовірна акробатика, еквілібристка, жонглювання. А ще - візуалізація  і світлове шоу, яке остаточно занурять вас у фантастичний світ цирку.

Театрально-циркове шоу

Звичайно, наша вистава неможлива без головного персонажа! Це дівчина, яка загадала бажання у День народження і тепер вирушає на пошуки свого таланту! Спеціально для нашої вистави створено авторську музику від композитора Remy Bailet!

Якщо ви думаєте, що цирк - це розвага для дітей, ми готові відкрити вам інший бік неймовірного мистецтва! Щоб потрапити на театрально-циркове шоу WISH в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше циркових вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Одесі? На театрально-циркове шоу WISH!

  1. Циркові номери від артистів славетного Cirque du Soleil!
  2. Мистецтво на межі людських можливостей
  3. Шоу світового рівня
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код