Категорії Інформація
Каси Додати подію
Позашлюбна дочка Гамлета
01 липня 2023

Позашлюбна дочка Гамлета

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський обласний академічний драматичний театр
вул. Грецька, 48

Про подію

Сучасна драма "Позашлюбна дочка Гамлета" в Одесі

Сучасний світ і сучасні люди хочуть дивитися на незвичайні речі. Саме тому діячі мистецтва нашого часу прагнуть представити звичайні сюжети в неординарній композиції. Саме такою виставою вам вдасться "Позашлюбна дочка Гамлета", яка відбудеться в грудні на сцені Одеського обласного академічного драматичного театру.

Хочете побачити на власні очі, як розгортається сюжет? Тоді вам потрібно вибрати дату, місце і купити квитки, а зробити це ви можете просто тут. Крім того, із сайтом "Kontramarka" ви можете запланувати відвідування театрів заздалегідь, переглянувши афішу виставав у місті.

Коли глядач керує діями на сцені

Прем'єра вистави відбулася 2020 року і тоді постановка справила позитивне враження, внаслідок чого "Позашлюбна дочка Гамлета" з'являється регулярно на афішах театру.

Але в чому її особливість? "Позашлюбна дочка Гамлета" - це комедійна драма на 1 дію, де головні герої активно взаємодіють із глядачами, даючи можливість останнім розвинути сюжет вистави на свій розсуд. Саме тому ми рекомендуємо не пропустити подію та взяти участь у ній! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код