Категорії Інформація
Каси Додати подію
Попелюшка
05 березня - 01 травня 2022

Попелюшка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Одеський національний академічний театр опери та балету
м. Одеса, пр. Чайковського, 1

Про подію

"Попелюшка" в Одесі!

У стінах Національного академічного театру опери та балету пройде показ балетної вистави "Попелюшка" в Одесі. Один з найбільш затребуваних зразків балетного мистецтва за музичним авторством композитора Сергія Прокоф'єва запозичує сюжет широко відомої однойменної казки Шарля Перо. Вперше балет пройшов на сцені Великого театру в листопаді 1945 року, а версія хореографії Балетної студії Світлани Антипової побачила світ в червні 2004 року в Одесі.

Класичний балет за участю вихованців С. Антипової

Світлана Антипова довгий час танцювала на сцені Національного театру в Одесі. Набравшись досвіду і розуміння тонкощів хореографічного справи зсередини, солістка театру заснувала власну балетну студію. Дітище балерини неодноразово ставало лауреатом престижних міжнародних конкурсів, а вихованці регулярно беруть участь у фестивалях дитячих балетних театрів. Студія має кілька власних постановок, які увійшли до постійного репертуару Одеського театру опери і балету, а на сцені тепер солюють її учні.

Щоб потрапити на балет "Попелюшка" в Одесі, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше театральних постановок афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Який балет подивитися з дітьми в Одесі? Балет "Попелюшка" в Театрі опери та балету!

  1. Відома кожному історія милою падчерки і прекрасного принца
  2. Музичний супровід і балет, що став світовим надбанням
  3. Хореографія постановки від однієї з найкращих балетних студій країни
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код